Pianostemning

Et piano har let ved at komme ud af stemning, og et piano, der ikke stemmer er ikke meget værd. Hvis du har brug for at få dit piano til at lyde smukt og elegant igen, så er du landet på rette sted. Her hos Christensen Piano udfører vi nemlig pianostemninger. Vores uddannede fagpersonale sikrer en altid høj kvalitet af vores reparationer og stemning af pianoer.
Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning i forbindelse med pianostemning eller generelle forespørgsler angående reparationer, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til os. Du finder vores kontakt oplysninger ved at klikke her.

Prisen for en stemning: 
Normalpris: 975,00 kr. inkl. moms.
Abonnement: 875,00 kr. inkl. moms – årlig stemning.
Ved 2 eller flere ydes yderligere rabat. Ring og hør nærmere.

➤ En kort historie om klaverstemning.

Reparationer

Det kan ofte godt betale sig at sætte gamle pianoer i stand. Materialerne man brugte førhen er nemlig ofte bedre end de materialer, vi har i dag. Derfor kan det næsten altid godt betale sig at istandsætte sine gamle instrumenter, der komponenterne og de enkelte dele i de fleste tilfælde er af langt bedre kvalitet end de instrumenter, som man kan købe i dag. Tilbage i tiden var der også mere tid til at kæle for tingene. Gamle danske mærker såsom Hindsberg – Hornung & Møller, vil altid fremstå som glimrende instrumenter, når de er nyrenoverede. Det er altså ikke altid forbundet med at være en god investering, hvis man smider sine gamle instrumenter væk og køber nye.

Hos Christensen Piano bruger vi kun tyske reservedele, dvs. dele fra firmaerne Louis Renner, og Helmuth Abel. Der gives en fast pris på hver enkelt reparation efter en gennemgående vurdering af instrumentets stand. Vi revitaliserer dine instrumenter og giver dem ny lyd og dermed et nyt liv.

Priser på reparationer og poleringer:
Timepris: 425,00 kr. ekskl. moms – 531,25 kr. inkl. moms.
Reparationer udføres efter fast, skriftligt tilbud.